Ke každé objednávce vám nyní přibalíme malou pozornost.

Velká novina

Haf dvounožci, 

 

snad nebudu za drbnu, ale mám pro vás všechny velkou novinu.

 

Moje dvounohá mamka se jednou zcela náhodou potkala s jinou dvou nohou mamkou, Adélou, co má chlupáče Tondu a Emu. Setkání pro holky nebylo moc růžové, protože já a Tonda jsem se chtěli navzájem sežrat. U holek ty sympatie ale  fungovaly od začátku, a tak se rozhodly, že udělají kámoše i z nás chlupatých horkých hlav. Domluvili první socializační procházku. Všichni jsme ji zvládli a přežili bez “újmy” , a proto následovaly další a další. S každou další se k nám přidávali další hafani a jejich páníčci. S Tondou jsme teď kámoši a řeknu vám, je to fajn. Můžeme spolu lítat po louce, hrát si, navštěvovat se doma a tak dál….

 

Jsou to holky bláznivé, slovo dalo slovo, zařídili kemp a byl z toho první socializační výjezd na prodloužený víkend. Sjela se pěkná banda vejlupků a super lidiček a bylo to prostě božíííí. Prochajdy, trénování poslušnosti, dokonce jsme jeli i vlakem. Najednou mám těch kámošů mnohem víc než jen Tondu a Emu. A co z toho všeho plyne? Socky jsou super, učím se já i Irča “…” a ta novinka?

 

Justdogs.co - nová stránka, kde všechny naše psí události a akce najdete na jednom a přehledném místě a můžete se tam na ty akce rovnou přihlásit a holkám i napsat.

 

Mějte se fanfárově a pojďte s námi na výlet nebo kemp. “Haf”, domluvil jsem.